Teater Reklamefilm

Er I ved at lægge sidste hånd på et mesterværk af en teaterforestilling og vil I gerne sprede budskabet optimalt, for at få så mange som muligt ind og se det, efter premieren? – Så kan vi hjælpe.

I god tid inden den store dag, kan vi tilbyde at optage en gennemspilning af stykket. Her vil fokuset være alt det, der præsenterer forestillingen aller bedst. De flotte dansetrin, sangene og naturligvis de bedste nærbilleder af skuespillerne.

Det hele klippes sammen til en video, på maks 10 min., med en masse små klip, som tilsammen vækker folks naturlige nysgerrighed og interesse for stykket.

Kan vi ikke nå en optagelse på “den store scene”, så får vi det bedste ud af prøverne i øvelokalet.

Den færdige video leveres som en “løs fil” i Full HD (1080p), lige klar til at uploade til Youtube og derefter dele blandt vennerne på Facebook, Twitter osv. Vi hjælper naturligvis gerne med at lægge den på Youtube.

Et eksempel kunne være videoen på forsiden af hjemmesiden. Den producerede vi tidligere, for Palsgaard Sommerspil. Den er set over 1400 gange, så eksponeringen var enorm.

Hvis I også ønsker en egentlig dvd/blu-ray produktion, vil vi lægge videoen på skiverne, som ekstra materiale, så I altid kan finde den frem, når I har lyst til et gensyn.

Pris: 4000 kr. plus moms.
(Inkl. kørsel i Jylland og på Fyn).