Teater Forestilling

Til videoproduktion af teaterforestillinger, har vi mulighed for at optage med hele 5 stk. Full HD videokameraer (1080p).

Hvis pladsen tillader det, har vi 3 kameraer stående bag publikum (midt for scenen), som optager stykket i 3 niveauer. Ét fokuserer på scenen i fuld bredde. Ét optager grupper, (danse mm), mens det sidste går helt tæt på og sikrer nogle super flotte nærbilleder, som enhver god forestilling fortjener. De 2 sidste kameraer sætter vi på højre og venstre side af scenen, så alt kommer med fra alle tænkelige vinkler.

Lydmæssigt bruger vi 2 rigtig gode shotgun mikrofoner, på det højre og venstre kamera. Der ud over optager vi mikrofon og orkesterlyden direkte fra mikseren. Et miks af disse sikrer en god balance imellem musikken, skuespillernes dialog og sang og publikums klapsalver og reaktioner.

Hvis forholdene og tiden tillader det, kommer vi meget gerne og ser forestillingen igennem inden vi optager. Det gir os de aller bedste forudsætninger for en flot produktion.

Vi går rigtig meget op i det færdige resultat og sørger altid for at levere et helt færdigt produkt, i et flot, personligt og professionelt cover, på en skive med helt blankt, fotorealistisk print. Den færdige video er nemt og enkelt sat op i en overskuelig og personlig menu struktur.

Vi bruger gerne plakaten og elementerne fra denne, som grafisk tema for menustrukturen, coveret og printet på skiven.

Den færdig klippede video kan også leveres som “løs fil”.

Prisen er meget afhængig af omfanget af opgaven og ikke mindst hvor mange skiver I kan aftage.

Men kontakt os endeligt, hvis I har spørgsmål eller ønsker at bestille, så finder vi en god pris til netop jeres projekt.