Firma Reklamefilm

Eksponeringen er enorm, når en video rammer de sociale medier, da det er der en meget stor del af de potentielle kunder er.

Facebook, X, LinkedIn, Instagram osv. er meget populære, så det må siges at være et oplagt værktøj til markedsføring.

Vi kan producere en superflot, professionel video, som kan bruges overalt på nettet. Det er i mange tilfælde langt mere effektivt og, i den sidste ende, billigere end at reklamere i radio, tv og aviser. Ganske enkelt fordi videoen kan bruges gentagne gange på flere sites samtidig.

Vi har bla. tidligere produceret en trailer for Dronning Dorothea Teatret i Kolding. Indenfor de første 3 uger, blev den set af 2500 til 3000, på Youtube, så interessen var enorm.

Vi kan tilbyde at komme ud med et par rigtig gode Full HD videokameraer og godt lydudstyr.

Udformningen af den færdige video varierer naturligvis en del, afhængig af de aktuelle produkter og jeres forretningsform. Så beslutningen om hvilke elementer (interviews, speak, musik, grafik osv.) der skal bruges i netop jeres video, blir taget i et tæt samarbejde med jer, så videoen blir så god og præsentativ som mulig.

Det helt færdige resultat, leveres som udgangspunkt som en “løs fil” i Full HD (1080p) opløsning, lige klar til at uploade til Youtube og derefter dele med vennerne og forretningsforbindelserne på Facebook, X, LinkedIn, Instagram osv. Vi hjælper naturligvis gerne med at lægge den på Youtube.

Pris: 14.000 kr. plus moms.