Om Helion Film

Helion Film er et lille, men meget ambitiøst video produktions-firma, ejet og drevet af Kent Falkenstrøm.

Med en uddannelse som elektronikmekaniker og en meget stor nysgerrighed er alle forudsætninger til stede for de bedste produktioner.

Kent lavede de første video projekter på VCD, i 1996. Siden da, er det gået rigtig stærkt. Udstyret er blevet langt bedre og projekterne er stille og rolig blevet større og større.

I 2012 gik drømmen i opfyldelse og Kent kunne gå fuld tid i firmaet.

Til produktion bruger vi 5 stk. Full HD videokameraer af typen Panasonic HDC-SD700. De leverer en rigtig flot billedkvalitet og er meget vidvinklede, så de kan få hele scenebredden med, selv med en begrænset afstand til scenen. – Du kan selv vurdere kvaliteten i Video Galleriet, her på siden.

Lydmæssigt bruger vi 2 JuicedLink forforstærkere, som kan monteres under kameraerne. De sikrer 2 lownoise lydkanaler med hvert sit XLR stik. Her bruger vi et par gode shotgun mikrofoner fra Sennheiser. Forstærkerne kan konfigureres som både mikrofonindgang og som line. – På forsiden af hjemmesiden ses et af kameraerne, med JuicedLink forstærkeren og en af shotgun mikrofonerne monteret.

For god og stabil håndtering af kameraerne, bruger vi kvalitets stativer fra Manfrotto.

Til optagelse af den helt klare lyd fra musikken og skuespillerne, bruger vi en digital lydoptager af typen ZOOM H1. Den kan håndtere stereo wav filer helt op til 96 khz i 24 bit eller MP3 filer op til 320 kbps i 16 bit.